www.turizmokulu.blogspot.com

  • Home
  • Templates
    • Archives
  • About
  • Services
    • Web Design
    • Graphic Design
  • PARENT PAGE
  • Computers
    • Apple Mac
      • Deney
      • iMac
      • Mac Pro
      • MacBook
    • Notebooks
    • PC
  • Entertainment
    • Movies
    • Music
  • General
  • Graphic Design
  • News
    • Breaking News
    • Local News
    • World News
  • Sports
  • WordPress
    • Featured Posts
    • Plugins
    • Themes

28 Aralık 2012 Cuma

Personel Gazetesi

Cuma, Aralık 28, 2012   No comments


Bunu E-postayla GönderBlogThis!X'te paylaşFacebook'ta Paylaş
Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları (Atom)

Social Profiles

  • TwitterFacebookGoogle PlusLinkedInRSS FeedEmail
  • Popular
  • Tags
  • Blog Archives

Translate

  • GENEL SERVİS KURALLARI
    GENEL KURALLAR • Her zaman GÜLERYÜZLÜ olun. • Her zaman saygılı olun. • Unutmayın, MİSAFİR HER ZAMAN HAKLIDIR. • Misafirlerimize her zaman z...
  • SALONUN HAZIRLIĞI
    ZEMİN TEMİZLİĞİ Bir salonun hazırlığına zeminin temizlenmesi ile başlanır. İlgili görevliler tarafından zeminin temizliğinin yapılması sa...
  • ŞARAP SERVİSİ
    BEYAZ ŞARAP SERVİSİ Önce sipariş edilen şarap seçilir Şişenin temizliğini kontrol edilir eğer tozlu ise etiketine zarar vermeden  temiz...
  • A LA CARTE SERVİS
    Misafirlerimiz girişte Hostes ya da Şef tarafından karşılanır. Rezervasyonlarına göre masalarına kadar eşlik edilir. Sandalyeleri çekilip, o...
  • Almanca Ev Eşyaları
    Evimiz ve eşyalarımız ile konusuyoruzalmanca
  • ÖRNEK EĞİTİM UYGULAMASI
    İÇECEK SERVİSİ Tanıtım Bu eğitim programında ayrıntılı bir şekilde içecekler ve servisi hakkında bilgi verilecektir. İçecek eğitimine katıla...
  • İNGİLİZCE TEMEL MUHASEBE TERİMLERİ
    BİRLEŞTİRİLMİŞ TEMEL MUHASEBE TERİMLERİ Acceptable under IFRSs : UFRS ye göre kabul edilebilir Ac...
  • YİYECEK İÇECEK - GENEL BAKIŞ
    GENEL KURALLAR Her zaman  GÜLERYÜZLÜ  olun. Her zaman saygılı olun. Unutmayın,  MİSAFİR HER ZAMAN HAKLIDIR . Misafirlerimize her z...
  • MASA DÜZENİNİN YENİDEN KURULMASI
    Misafirlerin masadan ayrılmalarından hemen sonrasında, masanın garsonlar tarafından hemen kontrol edilmesi gerekir ( Bu sayede misafir taraf...
  • Marka isminin özellikleri
    Marka isminin taşıması gereken özellikler: Marka isminin sınaî mülkiyet işleri öncelikle tamamlanmalıdır. Yasal yönden ismin anlamı v...

Pages

  • Ana Sayfa

Tag

  • A LA CARTE (1)
  • acele etmeyin (1)
  • açık büfe (1)
  • eğitim (1)
  • içecek (1)
  • ingilizce (1)
  • Karar vermek (1)
  • koordinatör (1)
  • kurumu (1)
  • Masa düzeni (1)
  • Olumlu düşünce (1)
  • Örnek (1)
  • restaurant (1)
  • SERVİS (1)
  • temel muhasebe (1)
  • terimleri (1)
  • Yönetici (1)
  • Yönetici olmak (1)

Blog Archive

  • ►  2013 (2)
    • ►  02/03 - 02/10 (2)
  • ▼  2012 (7)
    • ►  12/30 - 01/06 (1)
    • ▼  12/23 - 12/30 (6)
      • Personel Gazetesi
      • YİYECEK İÇECEK - GENEL BAKIŞ
      • SALONUN HAZIRLIĞI
      • Kahve Servisi
      • ŞARAP SERVİSİ
      • Almanca dersler (Başlangıç düzeyi)
  • ►  2008 (23)
    • ►  10/19 - 10/26 (4)
    • ►  07/13 - 07/20 (4)
    • ►  06/29 - 07/06 (3)
    • ►  06/22 - 06/29 (1)
    • ►  06/15 - 06/22 (11)

Text

 
  • BLOGROLL

  • Tag

    • A LA CARTE (1)
    • acele etmeyin (1)
    • açık büfe (1)
    • eğitim (1)
    • içecek (1)
    • ingilizce (1)
    • Karar vermek (1)
    • koordinatör (1)
    • kurumu (1)
    • Masa düzeni (1)
    • Olumlu düşünce (1)
    • Örnek (1)
    • restaurant (1)
    • SERVİS (1)
    • temel muhasebe (1)
    • terimleri (1)
    • Yönetici (1)
    • Yönetici olmak (1)
  • Contact

Copyright © 2013 www.turizmokulu.blogspot.com | Powered by Blogger
Design by NewWpThemes Blogger Template by Sameera Chathuranga and Premium Blog Templates