Kaynak | Mayalanan içkinin adı | Damıtılmış içkinin adı |
Buğday viskisi, Korn (Almanya) | ||
Armut ve elma dışındaki meyve suları | Rakı, brendi, Konyak (Fransa), Branntwein (Almanya), Pisco (Peru/Şili) | |
Elma suyu | ||
Armut suyu | perry, veya armut şarabı | Armut brendisi |
Şekerkamışı suyu, molasses | basi, betsa | |
Kaktüs meyvesi(agave) suyu | ||
erik suyu | ||
Üzüm cibresi | ||
damıtılmış mead ("mead brendisi" ya da "bal brendisi") | ||
Patates birası | Votka: Ukrayna’da yetişen bir patates, aksi takdirde tahıl ya da normal patates. İsveç'te aquavit ya da brännvin, Danimarka'da akvavit, Norveç'te akevitt ve İzlanda'da brennivín diye anılan, patates veya tahıldan yapılan sert bir içki. | |
Araka |
Blogged with the Flock Browser
0 yorum:
Yorum Gönder