Merhaba, sitemize HOŞ GELDİNİZ

Bu sitede (blog) hep birlikte bilgilerimizi ve isteklerimizi paylaşacağız.

28 Aralık 2012 Cuma

Personel Gazetesi

...

27 Aralık 2012 Perşembe

YİYECEK İÇECEK - GENEL BAKIŞ

GENEL KURALLAR Her zaman GÜLERYÜZLÜ olun. Her zaman saygılı olun. Unutmayın, MİSAFİR HER ZAMAN HAKLIDIR. Misafirlerimize her zaman zevkle hizmet ettiğinizi hissettirin. Davranışlarınızla misafiri rahatlatın. Konuşmalarınız...

SALONUN HAZIRLIĞI

ZEMİN TEMİZLİĞİ Bir salonun hazırlığına zeminin temizlenmesi ile başlanır. İlgili görevliler tarafından zeminin temizliğinin yapılması sağlandıktan sonra, salon görevli personeli tarafından hazırlanmaya başlanır. SERVANTLAR Restaurantların...

Kahve Servisi

KAHVE SERVİSİ Yuvarlak tepsi, kahve fincanı, şekerlik, potlar gibi serviste kullanılan tüm malzemeler temiz ve hasarsız olmalı, Süt ılık ve herkese yetecek miktarda olmalı, Kahve fincanı ve potlar sıcak olmalı, Kahve fincanı sapı kahve tabağına...

ŞARAP SERVİSİ

BEYAZ ŞARAP SERVİSİ Önce sipariş edilen şarap seçilir Şişenin temizliğini kontrol edilir eğer tozlu ise etiketine zarar vermeden  temizlenir Şişeyi şarap kovasına ¾ buz 2/4 su  koyarak yerleştirin Kovanın altına...