www.turizmokulu.blogspot.com
Home
Templates
Archives
About
Services
Web Design
Graphic Design
PARENT PAGE
Computers
Apple Mac
Deney
iMac
Mac Pro
MacBook
Notebooks
PC
Entertainment
Movies
Music
General
Graphic Design
News
Breaking News
Local News
World News
Sports
WordPress
Featured Posts
Plugins
Themes
23 Aralık 2012 Pazar
Almanca dersler (Başlangıç düzeyi)
Pazar, Aralık 23, 2012
No comments
Bunu E-postayla Gönder
BlogThis!
X'te paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sonraki Kayıt
Önceki Kayıt
Ana Sayfa
0 yorum:
Yorum Gönder
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Social Profiles
Popular
Tags
Blog Archives
Translate
GENEL SERVİS KURALLARI
GENEL KURALLAR • Her zaman GÜLERYÜZLÜ olun. • Her zaman saygılı olun. • Unutmayın, MİSAFİR HER ZAMAN HAKLIDIR. • Misafirlerimize her zaman z...
SALONUN HAZIRLIĞI
ZEMİN TEMİZLİĞİ Bir salonun hazırlığına zeminin temizlenmesi ile başlanır. İlgili görevliler tarafından zeminin temizliğinin yapılması sa...
ŞARAP SERVİSİ
BEYAZ ŞARAP SERVİSİ Önce sipariş edilen şarap seçilir Şişenin temizliğini kontrol edilir eğer tozlu ise etiketine zarar vermeden temiz...
A LA CARTE SERVİS
Misafirlerimiz girişte Hostes ya da Şef tarafından karşılanır. Rezervasyonlarına göre masalarına kadar eşlik edilir. Sandalyeleri çekilip, o...
YİYECEK İÇECEK - GENEL BAKIŞ
GENEL KURALLAR Her zaman GÜLERYÜZLÜ olun. Her zaman saygılı olun. Unutmayın, MİSAFİR HER ZAMAN HAKLIDIR . Misafirlerimize her z...
İNGİLİZCE TEMEL MUHASEBE TERİMLERİ
BİRLEŞTİRİLMİŞ TEMEL MUHASEBE TERİMLERİ Acceptable under IFRSs : UFRS ye göre kabul edilebilir Ac...
Almanca Ev Eşyaları
Evimiz ve eşyalarımız ile konusuyoruzalmanca
Kahve Servisi
KAHVE SERVİSİ Yuvarlak tepsi, kahve fincanı, şekerlik, potlar gibi serviste kullanılan tüm malzemeler temiz ve hasarsız olmalı, Süt ılık ...
ÖRNEK EĞİTİM UYGULAMASI
İÇECEK SERVİSİ Tanıtım Bu eğitim programında ayrıntılı bir şekilde içecekler ve servisi hakkında bilgi verilecektir. İçecek eğitimine katıla...
MASA DÜZENİNİN YENİDEN KURULMASI
Misafirlerin masadan ayrılmalarından hemen sonrasında, masanın garsonlar tarafından hemen kontrol edilmesi gerekir ( Bu sayede misafir taraf...
Pages
Ana Sayfa
Tag
A LA CARTE
(1)
acele etmeyin
(1)
açık büfe
(1)
eğitim
(1)
içecek
(1)
ingilizce
(1)
Karar vermek
(1)
koordinatör
(1)
kurumu
(1)
Masa düzeni
(1)
Olumlu düşünce
(1)
Örnek
(1)
restaurant
(1)
SERVİS
(1)
temel muhasebe
(1)
terimleri
(1)
Yönetici
(1)
Yönetici olmak
(1)
Blog Archive
►
2013
(2)
►
02/03 - 02/10
(2)
▼
2012
(7)
►
12/30 - 01/06
(1)
▼
12/23 - 12/30
(6)
Personel Gazetesi
YİYECEK İÇECEK - GENEL BAKIŞ
SALONUN HAZIRLIĞI
Kahve Servisi
ŞARAP SERVİSİ
Almanca dersler (Başlangıç düzeyi)
►
2008
(23)
►
10/19 - 10/26
(4)
►
07/13 - 07/20
(4)
►
06/29 - 07/06
(3)
►
06/22 - 06/29
(1)
►
06/15 - 06/22
(11)
Text
0 yorum:
Yorum Gönder